Verpakkingen; advies, bemiddeling en diensten

AbdADVIES BV:
Helpt zijn klanten met advies-, bemiddeling- en diensten op het gebied van verpakkingen en alles gerelateerd aan deze verpakkingen en bestaat er de mogelijkheid tot verkoop aan de klanten. Van een enkele verpakking tot aan de volle pallet met als specialisatie de voedingsbranche. Zelfstandig, Innovatief, No nonsense. Altijd win-win gericht. Loyaal.

Werkt op een plezierige manier samen met- en ondersteunend voor de klanten en streeft samen met de klanten te komen tot verbetering en besparing. Besparing; financieel en milieubesparend
.

Kan, omdat verpakkingen en alles gerelateerd aan deze verpakkingen voor de klanten vaak niet de hoofdtaak is, als eventuele bemiddelaar tussen de klanten en leveranciers deze taak overnemen. De klanten kunnen zich dan focussen op hun kerntaken.

Beschikt met 8 jaar als zelfstandige en 25 jaar ervaring in de verpakkingsbranche over een ruime kennis op het gebied van verpakkingen en alles gerelateerd aan deze verpakkingen.
Verder is er veel ervaring en kennis beschikbaar als het gaat om sales, logistiek, productie.

Houdt voortdurend voor de klanten de ontwikkelingen op verpakkingsgebied in de gaten. Stilstand is achteruitgang.
 
Denkt mee, zelfs verder dan de verpakking zelf. Een partner die met de klant komt tot :
Samen verbeteren! Samen besparen! SAMENWERKEN!

Heeft een groot aantal relaties en beschikt over een groot netwerk welke ondersteunend zijn in de uitvoering van advisering, bemiddeling en diensten op het gebied van verpakkingen en alles gerelateerd aan deze verpakkingen.

Staat voor een uitstekende service en kwaliteit.

Werkt in Groningen, Drenthe, Overijssel. Duitsland; de grensstreek Nordrhein-Westfalen en Niedersachsen en daarbuiten.

Copyright © 2024 AbdADVIES BV Torenlaan 4 B 9665 MA Oude Pekela Nederland. Alle rechten voorbehouden.

AbdADVIES BV, verpakkingsadvies, advies, bemiddeling, diensten, advies verpakkingen, verpakken, verpakking, verpakkingen, verpakkingsadvies, verpakkingsadvies op maat, verpakkingsadvies, verkoop verpakkingen,